vineri, 8 aprilie 2011

Scurt metraj!

Fantana dorintelor asezata intr-un parc al chinurilor pe locul unui fost cimintir. Doua culori calde se tin brate, o verde si un rosu.

“Vom trai o vesnicie si inca o zi !” – spuse el…

Te iubesc! – spuse ea, uimita parca de dorinta infatisata in cuvintele rosului.

Culorile s-au amestecat, s-au sustinut in lupta cu negrul tinzand mereu spre alb, spre puritate…

Albul cu timpul s-a transformat in galben, s-a transformat in gri si drumul spre sentimentele pure a devenit sumbru, problemele mici dar multe i-au acaparat. Inocenta a disparut cu aparitia negrului, drumul a devenit atat de intunecat incat nu vedeau nici o cale de iesire. Culorile, puternice fiind din fire s-au hotarat sa se desparta pentru gasirea albului absolut.

Au plecat pe drumuri diferite, verdele a mers pe drumul pe care pornise cu rosu, rosu in schimb s-a intors cu spatele si a porit pe o potecuta la fel de intunecata, s-a gandit ca in tot negrul acela trebuie sa existe si alb ( “nu poate fi negru la nesfarsit”- se gandea el) .

Verde a devenit mai colorata, mai vie si mai intensa, simtea ca singura pata de intuneric e in rosu…

Verdele s-a hotarat sa nu il mai vada niciodata pe rosu si sa evite orice drum, poteca, alee sau strada ce duce la el. Ea inca sufera dupa caldura pierduta impreuna cu el, sufera dupa sclipirea, stralucirea pe care o aveau impreuna.

Rosu crede, inca mai crede!l

Rosu s-a lovit de multe culori pe drumul ales, a incercat sa caute in toate stralucirea si cadura pierduta… El si-a propus sa gaseasca albul si dupa se intoarca dupa ea, fara Verdele lui nu isi poate duce la bun sfarsit destinul…o sa ajunga acolo!

Pentru ziua de dupa vesnicie traiesc amandoi, ea neconstientizand lucru asta iar el constientizand ca ea face parte din planul lui maret.

Indiferent de culorile intalnite pe drum, indiferent de curcubee, indiferent de timp sufletele lor sunt sortite unul altuia. Esenta va ramane mereu pura si dragostea lor va ramane in suflet pentru asteptare zilei de dupa vesnicie. Rosu a blestemat-o sa ramana mereu pentru el,nimeni si nimic in ochii ei nu o sa ii poata tine locul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu